Lezuhant egy autó a miskolci felüljárójáról, majd kiégett egy kamion a 26-os főúton, teljes útzár

Megosztás

A 26-os miskolci elkerülőjének felüljárójáról lezuhant egy gépkocsi, vezetője túlélte az érthetetlen és súlyos balesetet. A 26-os főúton más probléma is akadt, kigyulladt és teljesen kiégett egy kamion Sajókeresztúrnál, hosszú órákon át teljes útzár volt érvényben.

Csütörtökön este fél 10 környékén lezuhant a felüljáróról egy személyautó a 26-os főút 4-es kilométerénél, Miskolcnál. A baleset következtében beszorult egy ember, őt a miskolci hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiemelték. Az érintett útszakaszon félpályán haladt a forgalom.

A baleset körülményeit még vizsgálják, de egyelőre érthetetlen, azon a szakaszon hogy tudott egy gépjármű lezuhanni. A részletekről a Katasztrófavédelem tájékoztatott.

Ahogyan arról is, hogy kigyulladt egy kamion a 26-os főúton, Sajókeresztúr közelében, a 6. és a 7. kilométer között. Teljes terjedelmében égett a jármű pótkocsija. A miskolci hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. Képek: Vajda János és Balesetinfo.

A rendőrség értesülése szerint személyi sérülés nem történt, a műszaki mentés azonban még tart, ezért forgalomelterelésre, torlódásra számítani kell az érintett útszakaszon. A hatóság kéri, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek az arra járók. 

Itt még nem terjedt át a tűz a teljes kamionra

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek